HomeVirksomhedenManagementProjekterKontaktDeutsch  English 

Virksomheden


Euro Ejendomme er et privat ejet ejendomsselskab, der blev etableret i 1997. Vi udbyder investeringsprojekter i erhvervsejendomme beliggende i Tyskland og tilbyder administration af kundernes investeringer.

På vores kontor i København beskæftiger vi 9 medarbejdere, deriblandt tyske jurister, økonomer m.m., som alle er specialiserede inden for forskellige arbejdsområder, lige fra vurdering over due diligence og analyse til finansiering samt drift og administration.

Euro Ejendomme er ejet af Anita Wang, der har mangeårig erfaring, dels med ejendomsfinansiering fra den finansielle sektor, dels fra mægler- og ejendomsudbyderbranchen.

Euro Ejendomme er en virksomhed baseret på betydeligt knowhow og erfaringer fra projektetableringer i fortrinsvis Danmark og Tyskland. Vi er således i besiddelse af det markedskendskab og kontaktnet, der er en forudsætning for en sikker styring af ejendomsinvesteringens mange faser. Vores primære beskæftigelse er udvikling og formidling af europæiske ejendomsprojekter til såvel selskaber som private investorer.
EE Asset Management ApS · Dampfærgevej 7, 1. · 2100 København Ø · Tlf. (+45) 70 26 33 77 · Fax (+45) 70 26 33 76
Based on SEEEMS.CMS