HomeVirksomhedenManagementProjekterKontaktDeutsch  English 

Private placement

Euro Ejendomme tilbyder også sine ydelser og netværk til professionelle købere, der ønsker at erhverve egne tyske ejendomme i stedet for at være medejere via et af vores kommanditselskaber.

Dette tilbud retter sig mod "tungere" private investorer, ejendomsselskaber, pensionskasser og grupper af investorer, der ønsker at erhverve tyske ejendomme for minimum € 1.500.000.

Et eksempel på private placement:

Hotel udlejet til Europas største hotelkæde, Accor, på en 20-årig uopsigelig lejekontrakt.

Bygning opført i 2001 - i et overophedet marked - og derfor købt til en attraktiv pris, der svarer til ca. 1/3 af byggeomkostningerne.

En attraktiv anskaffelsessum kombineret med en optimal finansieringspakke sikrer investor et stort løbende overskud samt en betydelig værditilvækst.

Hotelejendommen har en suveræn beliggenhed i hjertet af Berlin. Investering: € 12,5 mio.
Euro Ejendomme kan på baggrund af vores daglige virke på det tyske marked samt vores store velfungerende netværk tilbyde nedenstående ydelser:

- Afdækning af kundens behov og muligheder
- Identificering og screening af egnede ejendomme
- Finansiering i Tyskland og/eller Danmark
- Dansk og tysk advokat
- Dansk og tysk revisor
- Tysk notar med kendskab til danske forhold
- Ejendomsadministration

Vores "rådgivningspakke" tilpasses individuelt, og investor vælger selv, hvilke ydelser, vi skal levere og hvilke investor samt eventuelle rådgivere selv ønsker at håndtere.

Kontakt John T. Jensen for en uforbindende dialog om mulighederne på tlf. 35 25 33 91 eller e-mail: john@euroejendomme.dk
EE Asset Management ApS · Dampfærgevej 7, 1. · 2100 København Ø · Tlf. (+45) 70 26 33 77 · Fax (+45) 70 26 33 76
Based on SEEEMS.CMS